Wil je graag meer te weten komen over bouw, wonen en lifestyle? AsteriksPortal is dé website voor meer informatie over jouw interieur, bouwplannen en activiteiten om te kunnen ontspannen.

Met onze blogs gaan we dieper in op het leuker en gemakkelijker maken van het leven:

  • Hoe moet ik mijn huis inrichten?
  • Wat zijn de leukste uitjes in Groningen
  • Waar kan ik lekker eten?
  • Welke materialen moet ik gebruiken voor de verbouwing van mijn huis?

Het zijn slechts enkele onderwerpen die behandeld zullen worden.

Activiteiten

Na een dag hard werken, een lastige schoolweek of drukke dag, we willen allemaal wel eens ontspannen. Hiervoor zijn verschillende activiteiten te bedenken. Zo kun je heerlijk uiteten, ga je gezellig naar het strand of bezoek je een pretpark. Zomaar een aantal dingen die je alleen of samen kunt doen.

Bouw

We doen graag alles zelf. Daarom helpen we je graag bij verschillende bouwprojecten. Zijn het lastige klussen die uitgevoerd moeten worden? Dan zullen we aanraden om hiervoor een expert in te schakelen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, verbouwing of het leggen van vloerverwarming, het wordt allemaal behandeld.

Lifestyle

Lifestyle is een manier van leven van individuen, families (huishoudens) en samenlevingen, die ze manifesteren in het omgaan met hun fysieke, psychologische, sociale en economische omgevingen op een dagelijkse basis. Levensstijl wordt uitgedrukt in zowel werk- als vrijetijdsgedragspatronen en (op individuele basis) in activiteiten, attitudes, interesses, meningen, waarden en toewijzing van inkomsten. Lifestyle is een samenstelling van motivaties, behoeften en wensen en wordt beïnvloed door factoren zoals cultuur, familie, referentiegroepen en sociale klasse.

Wonen

Is het interieur aan vervanging toe, ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je je huidige villa verkopen? We geven je graag allemaal tips waar je op moet letten. Vaak heb je hier een expert bij nodig, maar gelukkig kun je ook zelf veel uitvoeren.